fb
033 - 277 1636 info@westerduin.com

Studio Fotografie

in onze professionele studio

Studio fotografieProfessionele fotosessie

Een goede foto is … een kostbaar bezit!

Ook op het gebied van studiofotografie gaan wij samen met jou voor het beste resultaat!

Wil je graag een uitgebreide fotosessie met een professionele fotograaf? Voor kwaliteit in combinatie met een leuke sfeer ben je bij ons op het juiste adres. Door de ongedwongen manier van werken bij Westerduin haal je bij ons het beste uit jezelf en je foto!

Voor een fotosessie nemen wij altijd ruim de tijd. We hoeven niet te haasten, het is lekker ontspannen en gezellig.

Dus wil jij een mooie tastbare herinnering met je familie, vrienden of zelfs je huisdier? Twijfel niet, maak een afspraak en kom gezellig bij ons langs in de studio!

ZwangerschapBijzondere herinneringen

Ben je zwanger of is er een babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newborn fotoshoot.

De bijzondere tijd van uw zwangerschap is een mooi moment om vast te leggen. Bij onze zwangerschapsfotografie maken wij in onze studio, op een mooie en uiteraard professionele manier  in een rustige omgeving foto’s van uw prachtige buik. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om met vader, zusjes en broertjes op de foto te gaan.

De foto’s kunnen eventueel gebruikt worden voor de geboortekaart. Wij helpen u hierbij graag en kunnen de geboortekaart van een persoonlijke tekst voorzien en de kaarten afdrukken naar uw wensen. Ook bestaat de mogelijkheid, wanneer de baby is geboren, dat wij uw baby komen fotograferen – om daarna de foto op het geboortekaartje af te drukken.

Wij leggen niet alleen de zwangerschap vast maar je bieden ook de mogelijkheid om terug te komen voor  een newborn shoot. Dit fotograferen wij in een rustige en ontspannen sfeer, om de mooiste momenten vast te leggen van jullie pasgeboren kindje. De tijd dat je baby zo klein is duurt niet lang. Laat deze prachtige tijd voor altijd vastleggen. Je pasgeboren baby… de kleine teentjes en vingertjes, om verliefd op te worden!

 

DierenfotografieTrouwe foto's

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook aan dierenfotografie doen…Nou, dat doen we zeker. Met alle plezier!

Bij het fotograferen van dieren besteden we uitgebreid aandacht aan het welzijn van dier en baasje. Dat geeft namelijk de leukste foto’s en de mooiste herinneringen.

Inmiddels hebben we al heel wat katten, vogels en honden, maar ook andere huisdieren voor de camera gehad.

Iedere keer is het een bijzondere belevenis. Het blijft een mooie en leuke uitdaging om de interactie tussen dieren en hun ‘baasjes’ vast te leggen.

 

Glamour FotografieBeleef een metamorfose

Bij de glamour- en metamorfose fotosessies onderga je door juiste visagie en haarstyling een echte metamorfose.

In overleg, maar vooral door het vakmanschap en de creativiteit van de visagist en haarstylist, maken we jou op je mooist. De make-up laat je gezicht nog beter uitkomen, er worden duidelijke accenten gelegd op bijvoorbeeld de ogen of de mond. Je zult verbaasd zijn van het resultaat en beseffen dat je nog mooier bent, dan dat je al was!

Een selectie uit onze Fotografie

Heeft u vragen?