fb
033 - 277 1636 info@westerduin.com

Bestel online: Prachtige Prints Prachtige Producten Prachtige Foto's Prachtige Canvas Prachtige Wanddecoraties

Wat voor foto u ook wilt laten afdrukken…bij Westerduin zorgen wij ervoor dat je foto’s in hoge kwaliteit worden geprint.

Staat het geheugen van je smartphone vol met de mooiste fotoherinneringen? Laat deze dan afdrukken om ze nog specialer te maken. Kun je je telefoon opschonen en heb je weer ruimte voor het vastleggen van nieuwe fanastische momenten.

Het bestellen van afdrukken regel je eenvoudig en snel met onze online printservice-app, waar je ook maar bent. Op vakantie en wil je bij thuiskomst direct kunnen nagenieten van de foto’s die je hebt gemaakt? Dankzij de hoge kwaliteit en levensechte kleuren op echt fotopapier waan je je weer helemaal terug. Het afdrukken kan op diverse materialen, zoals papier, canvas of aluminium.

Foto’s & vergrotingenbestel nu

Met jouw foto’s zijn er diverse mogelijkheden om deze te laten afdrukken. Uiteraard standaard mat en glans maar ook prachtige vergrotingen op mooie papiersoorten zoals Fine-Art fotopapier

Wanddecoratiesbestel nu

Je mooiste foto’s aan je muur!

Fleur jouw muren op met een vergroting van die ene mooie foto. Je hebt keuze uit verschillende soorten muurdecoratie. Vrienden en familie zullen versteld staan van het eindresultaat.

Miniprint: Het kleinste fotoformaat van Nederland!Bestel NU

Kleiner kan je ze niet krijgen! Bij ons kan je nu het kleinste fotoformaatje van Nederland bestellen. De Mini Prints zijn 9×5 cm, handig want dit staat in verhouding met het scherm van je smartphone. Dus staat jouw galerij vol met mooie foto´s? Laat ze dan nu afdrukken om deze herinneringen nog leuker te maken.

Westerduin - printservice
Westerduin, printservice
Westerduin, printservice

Foto's printenBestel nu!

FOTO’s OP GLANS OF LUSTRE FOTOPAPIER

Staat het geheugen van je smartphone vol met de mooiste fotoherinneringen? Laat deze dan afdrukken om ze nog specialer te maken. Kun je je telefoon opschonen en heb je weer ruimte voor het vastleggen van nieuwe fanastische momenten.
BESTEL met de Web-Uploader Mac en Windows! Dit programma wordt ondersteunt door de meest recente versies van: Firefox, Chrome of Safari. Bel gerust voor vragen, wij helpen u graag.

fotoprintsBestel nu

ONTDEK HET UNIEKE VAN FOTO’S OP FINE ART PAPIER. STANDAARD MET WITTE RAND

Haal het beste uit je foto’s en maak er een Fine-Art Print van.

De foto wordt volledig mat afgedrukt. Het lijkt of de foto in het papier ligt, wat een speciaal en nostalgisch effect aan de afdrukken geeft. De fijnste kleurschakeringen van het foto-ontwerp worden op het zuurvrije, fine-art papier zichtbaar.

Geniet van de prachtige resultaten op fine-art fotopapier van Westerduin

Mini fotoprintsBestel nu!

DE KLEINSTE FOTOPRINTS VAN NL. V.A. 10CT PER STUK

Kleiner kan je ze niet krijgen! Bij ons kan je nu het kleinste fotoformaatje van Nederland bestellen. De Mini Prints zijn verkrijgbaar in de formaten 9×5 cm, 9×9 cm, 9x13cm of 10x10cm Dus staat jouw galerij vol met mooie foto’s? Laat ze dan nu in deze unieke formaten afdrukken om deze herinneringen nog leuker te maken.

Nieuw polaroid 6-Packbestel nu!

VINTAGE ALS EEN POLAROID VAN VROEGER + GRATIS SET MAGNETEN

Nu met gratis set dubbelzijdig plakkende magneten. Kun je ze zo op de koelkast plakken!

Geef jouw foto´s een vintage look door ze als polaroid af te laten drukken. De retrofoto’s zijn 10,2×11,7 cm. Leuk om bijvoorbeeld op de koelkast te hangen! Daarom krijg je nu bij een six-pack polaroids een set magneten cadeau. Dus wil jij jouw fotoherinneringen dat leuke, nostalgische effect geven? ‘Polaroid foto’s’ worden afgedrukt op hoge kwaliteit Fine-Art fotopapier.

  • vintage fotoprint
  • formaat 10,2cm x 11,7cm vierkante fotoruimte
  • witte boord aan de boven- en zijkanten +/- 2 cm aan de onderkant van de foto

FOTO OP CANVASbestel nu!

MAAK JE UNIEKE FOTO OP CANVAS

Decoreer jouw muren met een kwalitatief afgewerkt fotocanvas. Maak zelf kunst op een groot formaat en geef jouw woonkamer net dat tikkeltje meer.  Alle fotocanvassen worden gespannen op een kwalitatief frame van dennenhout.

ETIKETTEN VOOR FLESbestel nu!

MESSAGE ON A BOTTLE

De weg naar het hart gaat door de maag, maar het oog wil ook wat. En hoewel de vorm van een fles op zich heel mooi kan zijn, kun je je flessen champagne, wijn, melk, water of olijfolie nog aantrekkelijker maken met een persoonlijke boodschap. Gebruik ze voor persoonlijke of relatiegeschenken en geef je bedankje, feestboodschap of gelukwensen nog meer nadruk. Of plak ze eenvoudigweg thuis op je flessen voor een onberispelijke indeling van je kastjes.

Fotoposter vierkantBestel nu

HOGE KWALITEIT (5 DAGEN LEVERTIJD)

Zorg ervoor dat jouw foto’s onmiddellijk de aandacht trekken en laat ze afdrukken in het uitgebalanceerde formaat van ‘fotoposter vierkant’. Een aantal fotoposters in het vierkant aan de muur leveren een zeer modern effect op.

fotoposter bestel nu

HOGE KWALITEIT. (5 DAGEN LEVERTIJD)

Maak je eigen tentoonstelling met een aantal van jouw extra spectaculaire foto’s afgedrukt als groot formaat.

foto op dibondbestel nu

foto op aluminium plaat

Geniet van mooie, levensgrote foto’s. De alu poster is een gelamineerde poster bevestigd op 2 stevige aluminium platen met een kern van polyethyleen.

fotoblokkiebestel nu!

FOTOBLOKKIE MASSIEVE MDF FOTOBLOKKEN

Photo Blocks zijn massieve MDF fotoblokken om neer te zetten of om op te hangen. Een Photo Block is een modern alternatief voor een fotolijstje en daardoor een leuk woonaccessoires. De Photo Blocks zijn leverbaar in alle standaard foto formaten vanaf 10×15 tot en met 30×45. Photo Blocks zijn v.z.v. een Satin mat laminaat en daardoor beschermd tegen vuil en krassen.

Heeft u vragen?